Kauttu & Co on nyt Aliant

Kauttu & Co on yhdistynyt Aliant-nimiseen kansainväliseen asianajotoimistoon. Olemme jatkossa Aliantin Suomen toimisto. Suomalainen kotisivumme on edelleen työn alla, mutta toistaiseksi voitte hakea tietoa toimistostamme kansainvälisen kotisivumme kautta.

Yritys

Kauttu & Co on moderni liikejuridiikan asianajotoimisto. Palvelemme niin kotimaisia kuin ulkomaisiakin pieniä, keskisuuria ja suuria yrityksiä. Tavoitteenamme on tarjota yksilöllistä ja laadukasta asiantuntijapalvelua juridiikan eri osa-alueilla. Autamme kotimaisia asiakkaitamme niiden kotimaisissa ja kansainvälisissä asioissa sekä ulkomaisia asiakkaitamme niiden Suomen liiketoiminnoissa ja investoinneissa aina asiakkaan tarpeen mukaan. Etujamme ovat vahva kansainvälinen kokemus, joustava palvelu, korkea asiantuntemus, nopea reagointi ja tehokas toiminta. Toimistomme sijaitsee Helsingin keskustassa. Meillä on myös kiinteät yhteistyösuhteet asianajotoimistoihin Euroopassa, Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Aasiassa. Kuulumme IR Global –ryhmään (IR), johon kuuluvia toimistoja on yli 120 maassa. IR Globalissa on asiantuntemusta yli 70 asiantuntija-alueella.

 

We aspire to provide you not only the best legal results, but also the most favorable business outcome.

Sosiaalinen Media

Lakimiehet ja henkilökunta

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Tietoa Meistä

Olemme yritysjuridiikkaan keskittyvä asianajotoimisto. Tavoitteenamme on tarjota osaamisalueillamme yksilöllistä ja laadukasta asiantuntijapalvelua. Palvelemme yrityksiä niiden sopimusasioissa ja muissa lakiasioissa niin kansallisella tasolla kuin kansainvälisestikin. Meillä on osaamista kaikilta yritysjuridiikan osa-alueilta. Autamme asiakkaitamme muun muassa liiketoimintakaupoissa, osakekaupoissa, fuusioissa ja muissa yritysjärjestelyissä. Annamme asiantuntija-apua osakeyhtiölakia, osakeyhtiön sijoittajasuhteita, rahoitusta ja varojen jakoa koskevissa kysymyksissä. Avustamme myös teknologian suojaamiseen ja kaupallistamiseen liittyvissä kysymyksissä sekä tavaramerkkejä, mallisuojaa ja tekijänoikeutta koskevissa asioissa. Hoidamme kiinteistökauppoihin ja kiinteistöjen kehittämiseen liittyviä oikeudellisia toimeksiantoja ja neuvomme kuljetus- ja merioikeuteen kuuluvissa kysymyksissä. Hoidamme myös yritysten riita-asioita yleisissä tuomioistuimissa ja välimiesmenettelyssä.

IR Global Europartnerships

Toimistomme sijaitsee Helsingin keskustassa, minkä lisäksi palvelemme asiakkaitamme myös Britannian ja Tampereen toimistoistamme käsin. Meillä on suorat yhteistyösuhteet asianajotoimistoihin Euroopassa, Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Aasiassa. Kuulumme IR Global –ryhmään (IR). IR-ryhmän toimistoja on yli 120 maassa ja IR:ssa on asiantuntemusta yli 70 asiantuntija-alueella. Toimimme yhteistyössä  Europartnershipsin kanssa Iso-Britannian bisnekseen liittyvissä asioissa.

Asiakasreferenssejä

Helsinki Office

Aliant Asianajotoimisto Oy, World Trade Center Helsinki Airport, Aviapolis FI-01530 Finland
+358 9 3157 4100

Yhteydenottopyyntö